Send Email
Leave Your Message
Kategoritë e produkteve
Produktet e veçuara

PINA INDUSTRIALE SIGURIA DT034 DT044 E BESUESHME

Marka: DTCEE

Modeli: DT034/DT044

Numri i herëve të shkëputjes: 5000 (herë)

Temperatura e ambientit: -30~50(C)

Rryma e vlerësuar: 63A/125A

Tensioni nominal: 400 (V)

Materiali përcjellës: tunxh

Niveli i mbrojtjes: IP67

Numri i pinit: 4 kunja

  Përshkrim i produktit

  Nëse jeni duke kërkuar për një prizë industriale të cilësisë së lartë që është rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe temperaturave të larta, atëherë spina jonë industriale DT033/DT043 është zgjidhja më e mirë për nevojat tuaja industriale. Me ndërtimin e tyre të fortë dhe performancën e besueshme, ju mund t'i besoni prizave tona industriale për t'i mbajtur pajisjet tuaja me energji elektrike dhe funksionimin pa probleme edhe në mjediset më të vështira industriale.

  Prezantimi

  Prizat industriale janë lidhëse thelbësore që përdoren në mjediset industriale për të siguruar transmetim të sigurt dhe të besueshëm të energjisë. Prizat tona industriale janë projektuar posaçërisht për t'i bërë ballë kushteve të vështira të mjediseve industriale, duke i bërë ato një zgjedhje të besueshme për fabrikat dhe industritë prodhuese.

  Prizat tona industriale janë bërë nga material najloni me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe ideale për përdorim industrial. Ato janë të disponueshme në konfigurime me 3 bërthama, 4 bërthama dhe 5 bërthama me vlerësime aktuale prej 63A dhe 125A. Për më tepër, ato kanë një vlerësim mbresëlënës IP67, duke siguruar rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit kur përdoren në mjedise sfiduese.

  Një nga veçoritë kryesore të prizave tona industriale DT033/DT043 janë vetitë e shkëlqyera të izolimit. Kjo, së bashku me rezistencën e tij ndaj temperaturave të larta dhe korrozionit, e bën atë ideal për aplikime industriale. Spina ka gjithashtu përçueshmëri më të mirë, rezistencë të mirë ndaj ndikimit dhe veti kundër plakjes, duke siguruar një lidhje të qëndrueshme dhe të besueshme me pajisjet tuaja elektrike.

  Prizat tona industriale janë të dizajnuara për futje dhe heqje të lehtë për përdorim në mjedise industriale dinamike. Predha plastike inxhinierike me rezistencë të lartë ndaj flakës siguron që spina të jetë jo vetëm e qëndrueshme, por edhe e sigurt për t'u përdorur.

  Kur përdoren me prizat dhe lidhësit tanë industrialë, prizat tona industriale ofrojnë një zgjidhje elektrike të plotë dhe të besueshme për pajisjet dhe makineritë tuaja industriale.

  pkg3

  Priza IP67

  63A

  125A

  Aktuale

  63A

  125A

  DT033DT043433

  nuk ka

  DT034

  DT044

  a

  205

  260

  b

  110

  125

  C

  75

  87

  d

  230

  293

  Eshte

  65

  73

  f

  16-38

  30-50

  Madhësia e kabllit

  (mm²)

  6 ~ 16

  16-50

  Dimensioni (mm)

  2myt

  përshkrim2

  Leave Your Message